Štěstí je dobře nasměrovaná pozornost.
Štěstí je pozornost v souladu se sebou.
Naše štěstí je naše rozhodnutí.
Štěstí je nevzdorovaní, přijmutí a oceňování.
Štěstí je láska.

Kapitola 1 - Co je to štěstí?
 Kapitola 1 - Co je to štěstí?

Štěstí je nevzdorovaní, přijmutí a oceňování.

watta píše:Štěstí je nevzdorovaní, přijmutí a oceňování.
to bych možná jenom trochu konkretizovala: štěstí je stav, kdy si můžeš dovolit přijímat a oceňovat, protože v takovém stavu si tě nenacházejí věci, které by se zdálo být nepříjemné přijmout nebo nemožné ocenit.
 (je to hezké kolečko, tedy správně spíš rozvinující se spirála, čili taky mj. opak pyramidy)
 (je to hezké kolečko, tedy správně spíš rozvinující se spirála, čili taky mj. opak pyramidy)
 . Ale ta podstata toho, co jsem chtel rict je v tom, ze abychom byli stastni tak nemusime cekat, az jsou podminky v okoli takove, abychom stastni mohli byt.. protoze to by byla presne opacna spirala smerem dolu.. nejsme stastny, protoze podminky jsou priserne, a proto jsem neustale nestastny... a podle ZP, mi svet dorucuje stale to same atd....musi tam nekde nastat ten zlom, kdy zacnu byt stastny bez ohledu na sve okoli, nekompromisne
. Ale ta podstata toho, co jsem chtel rict je v tom, ze abychom byli stastni tak nemusime cekat, az jsou podminky v okoli takove, abychom stastni mohli byt.. protoze to by byla presne opacna spirala smerem dolu.. nejsme stastny, protoze podminky jsou priserne, a proto jsem neustale nestastny... a podle ZP, mi svet dorucuje stale to same atd....musi tam nekde nastat ten zlom, kdy zacnu byt stastny bez ohledu na sve okoli, nekompromisne  , a kdy tim zacnu pretvaret to co tvorim, bez toho aniz by to bylo zamerem.. zamerem v ten moment by melo byt, byt pouze stastny.
, a kdy tim zacnu pretvaret to co tvorim, bez toho aniz by to bylo zamerem.. zamerem v ten moment by melo byt, byt pouze stastny. 
pokud je 99 veci spatne a jedna jedina vec dobre, a ta si ziska dlouhodobeji nasi pozornost.. tak zaciname transformovat i vse ostatni.

LuKas píše:Já jsem štěstí

vostalpetr píše:NO TO JE HOLÉ NEŠTĚSTÍ !!!!!!!!!

VY JSTE ÚPLNĚ ZAPOMNĚLI NA BOHA (ZDROJ) !!!!!!!!!!

NEJVĚTŠÍM ŠTĚSTÍM JE BÝT SI VĚDOM SVÉ BOŽSKÉ PODSTATY, NEBOT TO JE NÁŠ DOMOV.....

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků