Jsem moc zvědavá jaká bude odveta

........................................................
Ahoj Kerry,
no to je dobře, že jsi krásná uvnitř i na venek,
(ale umíš vařit?)
takže kdyby jsi chtěla vytvořit ÚŽASNEJ PÁR
(NEDEJ SE ZMÁST JANOU, UŽASNEJ PÁR JE MNOHEM LEPŠÍ CELEK, NEŽ ÚŽASNEJ JEDINEC)
a nikoho jsi nesehnala,
tak ti můžu ještě dohodit sám sebe,
jsem sice starší než 25 let, ale občas se cítím na 20, a mnozí říkají, že jsem ještě stále navyrostl z puberty,
takže jsem mladého ducha,
mimo to jsem taky uvnitř krásnej
(i když si tím nejsem moc jistej, protože kdykoli kouknu dovnitř, tak je tam tma jak v pytli),
vnějšek je sice už dost ošoupanej a ani moje oblíbená image bezdomovce to moc nevylepšuje,
ale my duchovně založení lidé hledíme spíše na tu vnitřní, tzv. duchovní krásu, něž na to povrchní pozlátko
Abrahamovu učení opravdu moc nerozumím(Petr má jako obvykle pravdu)
nebot pro mě není moc aktuální, protože mimo vytvoření úžasného páru už od života v podstatě nic nechci,
takže mi přijde zbytečně namahavé číst a studovat knihy o tom, jak to udělat, abych dostal to, co chci,
když v podstatě nic (navíc) nechci
Jsem duchovně a indicky založenej
((zrovna včera jsem byl na přednášce jednoho jogína o indii, bylo vidět, že tomu fakt rozumí a je pro to zapálenej,
a především bylo zajímavý, jak jsme každej nasměrovaným zcela opačným směrem,
to co zajímalo jeho (joga, duchovní mistři, meditace, asketická sadhána, kumba mela, tradiční život v indii, duchovní tradice, čištění ega)
mně je totálně ukradený,
a to, o čem hovořil negativně (život ve velkoměstě, komerční turismus a komerční joga, indové neustále se snažící na tobě vydělat, podvést tě a obelhat tě) je zase vcelku to, co mě zajímá))
Jinak jsem také podnikatel
(to zní mnohem lépe, než živnostník nebo OSVČ - osoba samostatně výdělečně činná)
majitel nemovitosti v Praze
(dřevěnej srub na Zbraslavi bez elektřiny a vody)
motorkář
(mám ale jen 20 let starou MZ 150 z NDR
cestovatel
(jezdím ale jen do indie, protože tam je levno a často tam lze žít i zcela zadarmo)
V duchovní oblasti mě nejvíce přitahuje filozofie advaity védanty, jiným učením ovšem moc nerozumím, např. do dneška jsem vůbec netušil, že Budha je díra v zadku a naivně jsem si myslel jsem, že je to něco jiného
Takže kdyby ti abrahamův zákon přitažlivosti nezafungoval,
tak klidně napiš,
a vytvoříme spolu ÚŽASNEJ PÁR
nebot já jsem jsem zastáncem duchovní filozofie paradoxu, že protiklady se přitahují
(i když v reálném životě se to projevuje spíše jako boj, než jako jednota)
PS. budu se ale muset nejdřív zeptat přítelkyně, jestli ji to nebude vadit, ale protože jsi krásná uvnitř i na venek a navíc duchovně založená, tak si myslím, že to pro ni nebude žádnej problém a povolí mi to...