Všichni pracujeme na stejném cíli: radosti (štěstí).
Ať to tak vypadá nebo ne, všichni směřujete ke stejnému absolutnímu cíli radosti a štěstí.
Jen k tomu přistupujete různými způsoby, a všechny fungují.
Všichni pracujeme na stejném cíli: radosti (štěstí).
Ať to tak vypadá nebo ne, všichni směřujete ke stejnému absolutnímu cíli radosti a štěstí.
Jen k tomu přistupujete různými způsoby, a všechny fungují.
PánBů píše:Proč by měl být cíl v místě startu? To bychom nemuseli dělat vůbec nic. Jenže kdo by to tu pak všechno oddřel? Je to těžké přiznat si že naše konání ať už je jakékoliv nemá žádný vyšší smysl.
Ladislav píše:...potřeba mít cíl, to je fakt skoro nejvíc...cíl omezuje prostor, ale je-li prostor nekonečný nemůže existovat ani cíl, není-li zároveň místě startu
PánBů píše:Proč by měl být cíl v místě startu? To bychom nemuseli dělat vůbec nic. Jenže kdo by to tu pak všechno oddřel? Je to těžké přiznat si že naše konání ať už je jakékoliv nemá žádný vyšší smysl.
PánBů píše:Mě poslední dobou ten přístup bank a teď už i mobilních operátorů k zákazníkům taky docela rmoutí ale že bych tam viděl spojitost s Abrahamem?![]()
![]()
vostalpetr píše:ovšem "blaženost" (či jak to vlastně nazvat) je myslím v něčem jiném, daleko od těchto závodů
..................................................................................................................
oooo, není to tak jednoduchý,
ani když si řeknu, že budu bezdůvodně štatný právě ted a tady a moje štěstí nebude na ničem záviset,
tak jsem právě vytvořil cíl v čase a prostoru
takže je se třeba vyblbnout i z duchovních konceptů jak dosáhnout duchovního štěstí
(a nejlíp se z toho vyblbneme, když si to projdeme,
od toho nejméně "duchovního" až po to "duchovní")
PS.
takhle já chápu Abrahama,
spln si svá přání a bud štastnej,
jen takto lze poznat, že ty naše štěstí jsou poněkud omezená
(omezují prostor který je nekonečný)
možná pak na to přijdeš, možná ne...
vostalpetr píše:ani když si řeknu, že budu bezdůvodně štatný právě ted a tady a moje štěstí nebude na ničem záviset,
tak jsem právě vytvořil cíl v čase a prostoru
watta píše:o těch bankách jsem psala proto, že člověk je takové … hovádko boží![]()
Zpět na Abraham: Z výroků (česky)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník