Petr píše:lido, urcite mas krasne idealy, a je to to k cemu te tvuj zivot inspiroval a vubec ti je nechci rozmlouvat.

Petr píše:watta píše:a co je to lež?Petr píše:Protože jste zde a chcete být tam. A říct, že jste tam, tak to je lež.
Lída píše:Doporučení "zkus vycítit" ale neodpovídá na B. jasné tvrzení, že ti kolem nás mohou být šťastní, když je obelháváme i okrádáme, abychom se sami cítili šťastní...
Petr píše:Protože jste zde a chcete být tam. A říct, že jste tam, tak to je lež. Ale pokud budete neustále říkat, že jste zde, tak se nikdy nedostanete tam.[/i]
Lída píše:Možná by bylo dobré v záhlaví tady napsat, že tyhle stránky jsou jen pro ty, kdo neberou význam slov a výroky slovně vyjadřované vážně, a podobné diskuse by pak nevznikaly
watta píše:a mě z toho, co tu abraham povídá, není moc jasné, jakou že to zrovna LEŽ má na mysli
Vnímám to jako rozšíření našich možností, jakési povolení našich mezí, za to co je realita a povzbuzení od Abrahama jít od manifestované reality směrem k Vortexové realitě, i když ta se může někomu zdát jako výmysl, jako lež. Protože jako Abraham jsem si jist, že to co je ve Vortexu, prostě je, existuje, takže pokud budeš někomu tvrdit, že jsi taková a taková a máš to a to, tak i když to skutečně ve Vortexu máš, tak pro ostatní je to nevnímatelné, a mohou to oni vnímat jako lež.
ale aplikuji svou preferenci.

Cizinec píše:Ač se to bude zdát v dnešní době k neuvěření, či dokonce skandální, ten, kdo je v souladu se lží je jednoduše – lhář.
Jana píše:Co je pravda? Když si sedáš na židli, sedá si prázdno do prázdna. Hmota je jen kmitočet něčeho, co ve skutečnosti neexistuje. Všechno, co řekneme, je z pohledu Jednoty lež.
lež můžeme označit záměrné zkreslování skutečnosti s cílem docílit nějaký sociální či jiný zisk, ať už pro sebe,

Petr píše:watta píše:a mě z toho, co tu abraham povídá, není moc jasné, jakou že to zrovna LEŽ má na mysli
hehe, no tak to se budeš muset zeptat ho, jestli tě skutečně to zajímá
můžu pouze napsat jak to vnímám já za sebe.Vnímám to jako rozšíření našich možností, jakési povolení našich mezí, za to co je realita a povzbuzení od Abrahama jít od manifestované reality směrem k Vortexové realitě, i když ta se může někomu zdát jako výmysl, jako lež. Protože jako Abraham jsem si jist, že to co je ve Vortexu, prostě je, existuje, takže pokud budeš někomu tvrdit, že jsi taková a taková a máš to a to, tak i když to skutečně ve Vortexu máš, tak pro ostatní je to nevnímatelné, a mohou to oni vnímat jako lež.
Petr píše:lež můžeme označit záměrné zkreslování skutečnosti s cílem docílit nějaký sociální či jiný zisk, ať už pro sebe,
jj tak to Abraham myslel![]()
v tom je obrovský šarm zákonitosti tohoto světa 
Neohlížejte se na ostatní, protože budete-li vy sami v souladu, budete šťastní, a tak budou šťastní i ti kolem vás
Lída píše:Jako lež můžeme označit záměrné zkreslování skutečnosti s cílem docílit nějaký sociální či jiný zisk, ať už pro sebe, nebo pro někoho jiného (např. tzv. "zbožná lež").
Jana píše:Co je pravda? Když si sedáš na židli, sedá si prázdno do prázdna. Hmota je jen kmitočet něčeho, co ve skutečnosti neexistuje. Všechno, co řekneme, je z pohledu Jednoty lež. Naše mysl umí rozložit věčnost do iluze času a prostoru, ale ani ten ve skutečnosti není. A zároveň, všechno, co kdy existovalo a bude existovat, v tom časoprostoru je. Náš svět je výsledkem skutečnosti, kterou považujeme za pravdu. Je v nás síla tvořivého impulzu, pokud s přesvědčením vizualizujeme jakoukoliv věc, projeví se.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník