AlfaScorpii píše:Já bych měl na něj takové obrovské množství otázek, že ani nevím, která z nich je ta nejdůležitější
Petr píše:AlfaScorpii píše:Já bych měl na něj takové obrovské množství otázek, že ani nevím, která z nich je ta nejdůležitější
A jsou to spise otazky ze zvedavosti, ze zajimavosti, jak to a to a proc tak a tak funguje, nebo spise neco praktickeho pro tento zivot
Co se tyka toho praktickeho, tak se mi zda, ze uz Abraham rekl temer vse.. nebo resp. to nejpodstatnejsi, ktere pak dale muze(me) rozvijet..
Přečetl jsem už několik jiných channelingů (Orin, Seth, Bashar) a ačkoliv mezi nimi nevidím prakticky žádný rozpor, spíš naopak se doplňují, přesto v určitých detailech mi leccos nesedí. Třeba např. s tím vnímáním času. Tak na to bych se taky určitě zeptal. I když mi je jasné, že by řekli, že interpretace nefyzické reality pomocí slov je vždy nedokonalá a omezená, protože je slovy neuchopitelná, navíc je do velké míry ovlivněna tím, kdo ji intrpetuje, čímž vznikají určité nepřesnosti, že rozpory jsou jen zdánlivé, protože záleží jen na úhlu pohledu atd.
watta píše::) tak copak o to, taky hezký podtitul. ale tohle to není, že?
http://www.isis.sk/knihy/detail/102756/kluc-ku-vsetkym-vztahom-hicks-esther-a-jerry/pozitivne-myslenie
ten vortex v češtině pořád nevyšel, že?
Zpět na Abraham-Hicks - Abrahamovo učení
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník