................................
i já se rozpývám obdivem, jak je to moje neskutečný ego neskutečně chytrý...

watta píše::lol:
jasně, bombardování kamenů ostatních je vlastně jen svébytný způsob tesání vlastního kameneto jsem právě také chtěla říct tím svým předcházejícím příspěvkem
leč ještě doplním malou poznámkou:
já osobně dříve nebo později zdrhám od každého, kdo by mě chtěl můj vytesávaný kámen podkládat dynamitem
a myslím, že to tak dělají všichni lidé...
Jana píše:vostalpetr píše:ABRAHAM A TOLLE JSOU EXTRÉMISTÉ DVOU PROTIKLADŮ,
první tvrdí že svět je božský,
druhý tvrdí že svět je jevový
.....
Ano, celé je to, když projevené je stejně naplněné jako to neprojevené. Tedy je-li Tu Boží království + je všechno k tomu přidáno a není-li v tom uvíznuto.
Tedy ne jen napůl, východní model v materiální bídě a západní v bídě duchovní
watta píše:...my to ale vůbec přeci rozdělovat nemusíme...
Petr píše:no me to pak prave prijde zbytecne brzdici...
watta píše:já nerozděluji svět na stvořitele a stvořený svět, takže to komplexní bytí, v němž je možné najít milióny stvořených světů, stejně jako milióny stvořitelů, to je to, co mě zajímá
vostalpetr píše:advaita, ne - dvojnost říká: JEDNO VE VŠEM, VŠECHNO V JEDNOM
jinak řečno: ne jedno, ne dva...
Jana píše:Takže ve všem poznáváš stále ten, jak říkáš, "komplexní svět" ?
Jana píše:vostalpetr píše:advaita, ne - dvojnost říká: JEDNO VE VŠEM, VŠECHNO V JEDNOM
jinak řečno: ne jedno, ne dva...
Ježíš uviděl malé děti, které ještě pijí mléko. Řekl svým učedníkům: "Tyto děti, co pijí mléko, jsou podobné těm, kteří vcházejí do království." Řekli mu: "Když jsme dětmi, tak vejdeme do království?" Ježíš jim řekl: "Když uděláte dva jedním a když uděláte vnitřek jako vnějšek a vnějšek jako vnitřek a to, co je nahoře, jako to, co je dole, a když uděláte to, co je mužské, a to, co je ženské, jedním jediným, aby nebylo mužské mužským a ženské ženským; když uděláte oči namísto oka a ruku namísto ruky a nohu namísto nohy, obraz místo obrazu - tehdy vejdete do království." (Vortexu)
vostalpetr píše:uděláte to, co je mužské, a to, co je ženské, jedním jediným, aby nebylo mužské mužským a ženské ženským;
já osobně jsem vceku rád, že rozlišuju mezi ženskýma a chlapa a nemám chut to rozlišení nějak zrušit aby nebylo,
proč neřekne, že je třeba nahlédnout to, co je PODSTATOU žen i mužů (rukou, nohou, očí, vnějšku, vnitřku , nahoře i dole) ???
Zpět na Abraham-Hicks - Abrahamovo učení
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků