Někde ovšem dělám chybu, protože bych si moc přál jako partnerku doktorku a právě narážím jen na VŠE!!! Damm it all!
přesto zde ale nejsme pitomci, co by na to nalítli a někde se nudili.
...
Tak jestli tě to zajímá, klidně se jí zeptám! A zeptám se i tebe - proč by měli být lidi kteří se zajímají o něco o co ty ne pitomečkové? A na ty zlé síly bych to být tebou nesváděla
Nevím jestli jsou lepší VŠE nebo doktorky, ale pár doktorek znám a já osobně bych s nima na rande nešla
flpbb píše:Tak jestli tě to zajímá, klidně se jí zeptám! A zeptám se i tebe - proč by měli být lidi kteří se zajímají o něco o co ty ne pitomečkové? A na ty zlé síly bych to být tebou nesváděla
Nevím jestli jsou lepší VŠE nebo doktorky, ale pár doktorek znám a já osobně bych s nima na rande nešla
ááá, je to tady, ale jak jsem výše psal, na ing EKO jsem zvyklý, takže mě to ani nepřekvapuje. Otřesný pravopis, nesrozumitelný text a vlastně nepochopení toho, co jsme chtěli s vostálíkem vyjádřit, prostě obrana jejího ega.
Doktorky mám mimochodem v rodině a na rande bych s nima šel okamžitě, protože na rozdíl od vás složily hipokratovu přísahu. Ten kus lidství, co ty v sobě nemáš, ony svým posláním pomáhat druhým, mají.
Kdyby tě někdy napadlo si udělat zdravotnický kurz a jít do války, všechno bys pochopila. Pro slzy a krev by jsi ani přes oči neviděla, pak možná by se v tvém komerčním myšlením objevil Bůh. To bysme toho ale po tobě chtěli moc, co?
Tak na tohle se asi nedá napsat nic...máš mě holt přečtenou.
Tak si to užívej, myslím to nutkání navážet se do kdekoho, pár takových reakcí od tebe jsem tu už viděla...no když tě to baví a uspokojuje...
Jsi zákeřná, nemáš na to ale. Vůbec nic už zde nezkoušej. Jinak položím ruce na klávesnici a začnu psát...
...spíš by sis měl občas položit klávesnici na ruce...
...spíš by sis měl občas položit klávesnici na ruce...
Do té doby může pomoci vykřičet ji někde do vrbiček,
...tak mě napadá, že takovej Jack Rozparovač byl "sakra" SÁM SEBOU...akorát se s tím moc "nepáral"...
Zpět na Události, akce, přednášky, srazy a setkávání
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník