Trini píše::lol:
A tak se to dělá u zubaře. Na to jsem ještě nepřišla.
Trini/Petra
Monika píše:Trini píše::lol:
Trini/Petra
Trini píše:Monika píše:Trini píše::lol:
Trini/Petra
Holky, ale ted vážně. Není ta existence krása?
Trini píše:
Monika píše:
to je dobrý - ten tvůj podpis
Monika píše:Trini píše:
kdysi na JZ, po pár týdnech Janiných příspěvků, se začala houfně projevovat nechuť k tomuto smajlíku
takže co odpovědět na tvou otázku, jestli ta existence není krása
jak pro koho ... jinak existence je krásou i hrůzou a v tom je to její kouzlo
Trini píše:Právě jsem se zamyslela nad tím, že si každý může představovat krásu podle svého. Mně je to v podstatě jedno. Jednou je pro mě krása klid bez změn, potom zase něco napínavého se změnami. Ale když to zrovna neharmonizuje, tak to není pro mě utrpením.
vostalpetr píše:To ovšem není biblický postup,
podle bible má být zub za zub,
a ne zub za koule...
Monika píše:Trini píše:Právě jsem se zamyslela nad tím, že si každý může představovat krásu podle svého. Mně je to v podstatě jedno. Jednou je pro mě krása klid bez změn, potom zase něco napínavého se změnami. Ale když to zrovna neharmonizuje, tak to není pro mě utrpením.
říká se, že krása dlí v očích pozorujícího, ne v té samotné věci ... a to samé lze tvrdit i o ošklivosti
mně je tvůj pohled blízký
minulý týden jsem šla s dcerou 20ti kilometrovou tůru ze Špindlu, přes Medvědín, na Vrbatovu a Labskou boudu a zpátky Labským dolem do Špindlu a bylo to krásné a příšerné zároveň bylo to neuvěřitelně nabíjející a zároveň vyčerpávající
páč nejsem už na vysokohorské tůry zvyklá a nemám k tomu odpovídající kondičku
na Labské boudě, před prudkým sešupem po kamenitých stezkách 9,5 km jsem dokonce přestala mít i představu, jestli zpátky vůbec dolezu a když mi říkala dcera, ať si představím, jak večer zalezu do whirpoolky, tak to bylo pro mne natolik nepředstavitelné, že jsem skutečně zůstávala plně přítomná každému kroku, závanu větru, loupání v kříži atd.
Trini píše:
Ale na té fotce vůbec vyčerpaná nevypadáš.
Jak ses cítila potom v té whirpoolce? Takhle?
Alaja píše::give_flower:
kdysi dávno jsem byla s rodinkou u pramene Labe....a moc se mi líbily nedaleké louky (nebo spíš bažiny), nad kterými létalo nespočetně motýlů různých druhů...prostě motýlí ráj...
Alaja píše::give_flower:
kdysi dávno jsem byla s rodinkou u pramene Labe....a moc se mi líbily nedaleké louky (nebo spíš bažiny), nad kterými létalo nespočetně motýlů různých druhů...prostě motýlí ráj...
Zpět na Obrázky, fotografie, mandaly
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník