a nebojím se to tady napsat. Já se doma seru s nějakou ekonomikou, sociologií a právem, ale když jsem se podíval na tohle video, tak jsem byl prostě jasný!
  a nebojím se to tady napsat. Já se doma seru s nějakou ekonomikou, sociologií a právem, ale když jsem se podíval na tohle video, tak jsem byl prostě jasný!   Připadalo mi, že jsem byl úplně na konci sil, když jsem viděl, že ten člověk je možná šťastnější než já a to mám ruce i nohy.
  Připadalo mi, že jsem byl úplně na konci sil, když jsem viděl, že ten člověk je možná šťastnější než já a to mám ruce i nohy.   . Prostě si furt říkám, že nedám školu, že tohle a tohle a tohle je pro mě těžké, že tohle je pro mě težký předmět, že to bude pro mě těžký život, ale prakticky vůbec není, když se podívám na to video!!
 . Prostě si furt říkám, že nedám školu, že tohle a tohle a tohle je pro mě těžké, že tohle je pro mě težký předmět, že to bude pro mě těžký život, ale prakticky vůbec není, když se podívám na to video!!   . Já jsem nikdy nehrál golf a jak jsem byl menší vždycky jsem si to chtěl zkusit tak jako třeba tenis, házenou apod. Tenhle člověk mě předběhl i se svým handicapem a já do teď nehrál nikdy házenou ani golf a ani tenis.
 . Já jsem nikdy nehrál golf a jak jsem byl menší vždycky jsem si to chtěl zkusit tak jako třeba tenis, házenou apod. Tenhle člověk mě předběhl i se svým handicapem a já do teď nehrál nikdy házenou ani golf a ani tenis.   . Někdy si myslím, že život je jen lež z******á
  . Někdy si myslím, že život je jen lež z******á   

...budme takymi akych nas Boh stvoril a verim, ze by sme boli stastnejsi
 ...budme takymi akych nas Boh stvoril a verim, ze by sme boli stastnejsi 
 Spousta myšlenek o tom, čím je člověk, o svobodě, nezávislé radosti atd. se zde zhmotňuje.
 Spousta myšlenek o tom, čím je člověk, o svobodě, nezávislé radosti atd. se zde zhmotňuje. 

Dík Bohu že jsi Nicku!!!!!!!!!!!!!!
 Dík Bohu že jsi Nicku!!!!!!!!!!!!!!