Paradoxy píše:Občas nakouknu na poradnu a nestíhám se divit, u veila proběhla nějaká změna asi.
honzam píše:Paradoxy píše:Občas nakouknu na poradnu a nestíhám se divit, u veila proběhla nějaká změna asi.
Se nedivím. Nechce se podobat Janě.
Paradoxy píše:To je nějaká retro hra, ne?:). Plela jsem brambory, ale video z toho nemám:).
Paradoxy píše:Hrála jsem jako holka žábu, která musela přejít silnici, aby ji nepřejelo auto. Dnes už mě hry nebaví.
Paradoxy píše:Syn je radioamatér, ten by ti o tom navykládal:), tak to řekni na plnou hubu, že by sis rád pokecal, ale sám nevíš o čem:).
Paradoxy píše:Hrála jsem jako holka žábu, která musela přejít silnici, aby ji nepřejelo auto. Dnes už mě hry nebaví.
Jářek píše:Paradoxy píše:Syn je radioamatér, ten by ti o tom navykládal:), tak to řekni na plnou hubu, že by sis rád pokecal, ale sám nevíš o čem:).
Njj, porád, furt... No tak jsem si chtěl normálně pokecat no.
Packet rádio je supr. Pan Ryšavý, soused... no zkrátka to byl Mistr přes elektroniku, a protože měl jen dceru, co byla na poníky, tak jsme to nějak dali dohromady. Měl jsem doma vlastní stanici, co jsme si postavili. A dovolala ses až na severní pól...
Dnes má každej pc a internet, vše okamžitě nadosah... divná doba.
Jářek píše:Paradoxy píše:Hrála jsem jako holka žábu, která musela přejít silnici, aby ji nepřejelo auto. Dnes už mě hry nebaví.
Já když jdu kolem pískoviště s dětmi, nejraději bych se tam vrh... ale to nejde, asi by mě nepřijaly... A za druhý by mě odvezli na kopeček - to je u nás psychiatrie.
Jářek píše:No a k těm rozpravám, kde naučenost jednoho týpka a druhého, si spolu dávaj páku... Cha
cha..
Paradoxy píše:Jářek píše:Paradoxy píše:Hrála jsem jako holka žábu, která musela přejít silnici, aby ji nepřejelo auto. Dnes už mě hry nebaví.
Já když jdu kolem pískoviště s dětmi, nejraději bych se tam vrh... ale to nejde, asi by mě nepřijaly... A za druhý by mě odvezli na kopeček - to je u nás psychiatrie.
Jo to já jsem dospělák a moc si hrát neumím, ale jak děti pustěj v pokoji muziku, hned se kroutím a oni se mi smějou
Paradoxy píše:No mě určitě
Jářek píše:Paradoxy píše:No mě určitě
No já minule se nechal strhnout kozáckým tancem, melodií, a rozbil jsem si kytaru...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků