honzam píše:Párkrát se mi to stalo. Strach jsem při tom necítil, ale příjemné to není. Lepší je lucidní snění.
Paradoxy píše:honzam píše:Párkrát se mi to stalo. Strach jsem při tom necítil, ale příjemné to není. Lepší je lucidní snění.
O lucidním snění jsem kdysi četla, ale už si to nepamatuju. To bude něco na způsob, že člověk ví, že spí a děje se mu, co si přeje jakože to má pod kontrolou?
Paradoxy píše:Kdo je paní z Fatimy? První obrázek mi ji trochu připomína, druhý ne. Auru jsem neviděla. Byla zvláštní, jakoby moudrá, nebo alespoň mi to tak přišlo.
Paradoxy píše:Jednou jsem v polospánku zahlédla ženu, kterou jsem v běžném životě nikdy neviděla. Viděla jsem jen obličej, jenom se na mě dívala jakoby přísně, jakoby byla moje máma nebo tak něco. Měla plavé vlasy a mohlo jí být okolo čtyřiceti a přišla mi vznešená. Byla zvláštní a občas na ni vzpomínám. Bylo to v době, kdy se ve mě probudilo hledání. Snažila jsem se najít, jestli někdo takový existuje nebo existoval a nejvíc se jí podobá toto:
https://cdn.aukro.cz/images/sk167559932 ... 18976.jpeg
Paradoxy píše:Možná, že to souvisí s tou jogickou nebo duchovní praxí, máme společné, že se to dělo v počátcích. Tím nechci říct, že se to nemůže stát i kdykoliv později.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků