Petr píše:good

sikula
oni tam asi zadne pravidla nebyly ani ohledne banovani.
ono je to ve finale mensi zlo nez mazani nebo editovani cizich prispevku.. kdyz nekdo vsechno smaze, tak to je jeste horsi, nez aby nekoho zabanoval, ktery tam zase pak muze psat pod jinym nickem..
Ja osobne bych tam nejaka zakladni pravidla zavedl

Všeobecně se to tak může vidět, ale armin tu lekci potřeboval. A jestli zase začne se svým amorálním, sadistickým št'oucháním do druhých, které vidí jako své pokusné králíky, tak mu to zase smažu. Může psát tady, kde jsou pravidla, kde mu jeho příspěvky nikdo mazat nemůže a kde je i možnost ignorování. Provokoval tady Petra Vostála, aby dosáhl jeho zabanování za vulgarity a pak se registroval na vaseforum, kde byl vulgárnější snad ještě víc než Petr. Takové pokrytectví nemohu tolerovat. A tak se mazalo.
Mazání přispěvků je dobrý trénink nepřipoutanosti. Na vaseforum může mazat příspěvky každý. Kdybych nějaké v té době psala, tak by mi je mazal taky. Ale záměrně jsem žádné nepsala, a tak to nezvládl a zabanoval mne. Na vaseforum se registrovat nebyla dosud žádná jednoduchá záležitost (ted' se to snad změní), takže na rozdíl od něho jsem nemohla žádné příspěvky psát. Co je pak menší zlo - mazat někomu přispěvky nebo mu nedovolit žádné psát?
Proč je vlastně armin na anarchistickém vaseforum Petra Vostála, když anarchii neuznává? Protože mu jeho dvě oblíbené oběti - Petr Vostál a já - na kterých se nejvíc vyžívá, unikly z dosahu jeho zvrácených "pokusů", a tak musel za nimi na vaseforum?