Petr píše:Když dostala moje babička artritidu, nemohla se ohnout a namalovat si nehty na nohách. A tak jí je potom stále maloval děda, dokud také neonemocněl na artritidu. To je láska. (Rebeca, 8 let)
Petr píše:Jsou dva druhy lásky: naše a Boží. Ale Bůh miluje oběma způsoby. (Jenny, 4)
Láska je, když se jdeš s někým najíst a dáš mu většinu svých hranolek bez toho, aby jsi chtěla jeho. (Chrissy, 6)
AlfaScorpii píše:Náhodou, já bych to jako projev lásky bral, kdyby mi někdo dal svoje hranolky
Jana píše:Petr píše:Jsou dva druhy lásky: naše a Boží. Ale Bůh miluje oběma způsoby. (Jenny, 4)
PánBů píše:Vím že je to blbej dotaz zrovna ode mně (pánbú) Ale jakej je ten rozdíl mezi tou lidskou a boží láskou?
PánBů píše:Láska je jen jedna![]()
PánBů píše:Vím že je to blbej dotaz zrovna ode mně (pánbú) Ale jakej je ten rozdíl mezi tou lidskou a boží láskou?
Petr píše:takze myslite ze jsou tedy spis ty dve lasky ja skutecne myslim, ze je skutecne jen jedna
Petr píše:takze myslite ze jsou tedy spis ty dve laskyja skutecne myslim, ze je skutecne jen jedna
![]()
Jana píše:Petr píše:takze myslite ze jsou tedy spis ty dve lasky ja skutecne myslim, ze je skutecne jen jedna
Já bych řekla, že si to nemyslíš, protože to vidíš, jelikož se díváš okem Boha.![]()
Petr píše:hehe, ... (typicka rozcvrcena osobnost)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 55 návštevníků