Dobrý den

Mám rozečtenou knihu (novinka) "Tajemství sedmi závojů". Tato kniha mi pomohla pojmenovat některé špatné pocity a hledá řešení pro jejich inovaci pozitiních pocitů.
Mám vnitřní pocit strachu bez viditelného ohrožení, z velkých skupin lidí. Jsem narozený v raku a jsem typickým rakem. Takže mám rád menší skupiny lidí, řekněmě že do 10ti lidí v místnosti se cítím fajn. Ovšem někdy když je lidí mnoho už jsi tak nesem sebou jist. Má práce je jednání s klienty a třeba by pro mě nebyl problém předvést prezentaci před menším sálem.
Nevím jestli tohle má spojitost s následujícím; Nechodím na diskotéky. Miluji čajovny, pizzérie, restourace apodobné podniky. Při pomyšlení na diskotéku, mě napadá: hluk, opilí potácejcí se lidé, nespolečenské chování.
Ta kniha se snaží přimět k tomu, aby člověk zkusil nahlédnout strachu do očí, aby zjistil, že tam nic strašného ve skutečnosti není. Je ale pro mne ta diskotéka situace kterou bych měl zbořit strach (či odpor)? Nebo je to součástí mě, jako že diskotéky nemusím, jako zase třeba jiné lidé nemusí dostihy, koncerty, a další společenské akce?