Zdeněk píše:Ale to by tu nesměla vládnout justiční mafie arminova podhoubí.
Myslíš zahrádkářská loby?
Zdeněk píše:Ale to by tu nesměla vládnout justiční mafie arminova podhoubí.
armin píše:Zdeněk píše:Ale to by tu nesměla vládnout justiční mafie arminova podhoubí.
Myslíš zahrádkářská loby?
armin píše:Překvapivě se ukázalo, že ta umlčovaná většina, jejímž hlasem bylo Stačilo (podle jejich plakátů), není zas tak velká.
Akorát tady na Inspiruj by zřejmě Konečná a spol zvítězila spolehlivě.
Trini píše:Důvěru ke komunistům jsem zatím nenabyla a to i když mne moje rakouská známá - doktorka práv, majitelka dobře zaběhlé firmy - vysvětlovala, že komunisté v Rakousku chtějí dobro pro lidi. Takový ten nepříjemný pocit zůstává - proto bych nikdy nevolila za prezidenta bývalého, velmi přesvědčeného komunistu, který ještě těsně před rokem 89 chválil přepadení vojsky Varšavské smlouvy v roce 1968. Přesně takoví lidé se podíleli na normalizaci a to nikdy nezapomenu.
armin píše:Trini píše:
Pozitivní na tom co píšeš je, že "pomoc Varšavské smlouvy" vidíš jako přepadení .
Trini píše:armin píše:Trini píše:
Pozitivní na tom co píšeš je, že "pomoc Varšavské smlouvy" vidíš jako přepadení .
Jako pomoc to viděl současný prezident Česka, byvalý komunista a rozvědčík.
armin píše:Trini píše:armin píše:
Jako pomoc to viděl současný prezident Česka, byvalý komunista a rozvědčík.
To víš, byly prověrky a kdo to tak neviděl, tak letěl.
armin píše:Tak mne volby potěšily,
Eva Nada píše:Muzik s dronem v každé paštice...
Já si o Rusech fakt nemyslím že jsou andělé. Nejsou. Ale kurva drát, co je moc to je moc. Dnes už máme ruský dron pomalu v každé druhé zprávě. Letiště zavřou, blikne radar nebo někdo zahlédne něco na obloze a okamžitě, ruský útok. Žádná otázka, žádné ověřování, jen reflex.
Presstituti to servírují lidem jako dramatickou senzaci, jako kdyby se nad námi neustále vznášel roj Apokalypsy. A idioti to hltají, protože jim takhle někdo každý den namaluje nepřítele. Všechno je jasné, všechno je jednoduché, Ruský dron! Ruský útok! Ruské spiknutí!
Člověk se už bojí otevřít obyčejnou paštiku, aby na něj nevyskočil muzik s dronem. Absurdní, směšné, ale prezentované s vážnou tváří. A přitom je to jen fraška, opakovaná dokola, až z toho bolí hlava.
Tohle už není novinařina. To je laciné divadlo, které uráží zdravý rozum. A kdo tomu věří, je prostě idiot. Presstituti melou, idioti hltají a kolotoč se točí dál.
Daniel Danndys Krajča
armin píše:Eva Nada píše:Muzik s dronem v každé paštice...
Já si o Rusech fakt nemyslím že jsou andělé. Nejsou. Ale kurva drát, co je moc to je moc. Dnes už máme ruský dron pomalu v každé druhé zprávě. Letiště zavřou, blikne radar nebo někdo zahlédne něco na obloze a okamžitě, ruský útok. Žádná otázka, žádné ověřování, jen reflex.
Presstituti to servírují lidem jako dramatickou senzaci, jako kdyby se nad námi neustále vznášel roj Apokalypsy. A idioti to hltají, protože jim takhle někdo každý den namaluje nepřítele. Všechno je jasné, všechno je jednoduché, Ruský dron! Ruský útok! Ruské spiknutí!
Člověk se už bojí otevřít obyčejnou paštiku, aby na něj nevyskočil muzik s dronem. Absurdní, směšné, ale prezentované s vážnou tváří. A přitom je to jen fraška, opakovaná dokola, až z toho bolí hlava.
Tohle už není novinařina. To je laciné divadlo, které uráží zdravý rozum. A kdo tomu věří, je prostě idiot. Presstituti melou, idioti hltají a kolotoč se točí dál.
Daniel Danndys Krajča
A co si o tom myslíš ty?
Také máš strach, že na tebe z paštiky mužik s dronem?
Já tedy o nikom takovém nevím, kdo by se něčeho takového bál.
Stejně tak není pravda, že ruský dron máme v každé druhé zprávě.
Proč píše takové pitominy?
Zdeněk píše:
Jenom tápu, jestli jsi tak hloupý, nebo tak politrucky vyčuraně bezpáteřní, nebo máš tak chobotnicí vymytý mozek, nebo všechno dohromady.
Eva Nada píše:A hlavně, teď chci víc cestovat. Už pomalu balím. Vy poletíte se mnou. Čeká nás spousta krásných míst. Kdo zavítá na mou stránku, najde tam vždycky nějakou reportáž, příspěvek, nebo jen malý únik od toho našeho českého cirkusu.
Daniel Danndys Krajča
armin píše:Eva Nada píše:A hlavně, teď chci víc cestovat. Už pomalu balím. Vy poletíte se mnou. Čeká nás spousta krásných míst. Kdo zavítá na mou stránku, najde tam vždycky nějakou reportáž, příspěvek, nebo jen malý únik od toho našeho českého cirkusu.
Daniel Danndys Krajča
Už se těšíme na reportáž z Ruska, Severní Koreje, Iránu a podobně. Předpokládám že nepojede na západ. Tam to známe dobře. Ale o tom východu máme asi mylné představy.
armin píše:Zdeněk píše:
Jenom tápu, jestli jsi tak hloupý, nebo tak politrucky vyčuraně bezpáteřní, nebo máš tak chobotnicí vymytý mozek, nebo všechno dohromady.
Samá voda.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků