Jana píše:Ano, to, jaký je Tvůj život určuje víra, to, jaká je Tvá víra určuje podvědomí, to, jaké je Tvé podvědomí, určují myšlenky.
Proto jsou afirmace účinné.
armin píše:I my jsme vesmír a naše přání rovněž. Tedy pokud máme nějaké přání, je na nás, zda si ho jako součást Vesmíru splníme nebo ne. Oddělovat se od Vesmíru, jako že jsem já a Vesmír a ten by mi měl plnit nějaká přání, je poněkud infantilní
honzam píše:armin píše:I my jsme vesmír a naše přání rovněž. Tedy pokud máme nějaké přání, je na nás, zda si ho jako součást Vesmíru splníme nebo ne. Oddělovat se od Vesmíru, jako že jsem já a Vesmír a ten by mi měl plnit nějaká přání, je poněkud infantilní
Když si o sobě člověk myslí, že je sám vesmírem, může to být projevem počínající schizofrenie, která by se mohla vyvinou v nebezpečnou megalomanskou formu, při které ztratí kontakt s realitou a reálností svých přání.
armin píše:honzam píše:armin píše:I my jsme vesmír a naše přání rovněž. Tedy pokud máme nějaké přání, je na nás, zda si ho jako součást Vesmíru splníme nebo ne. Oddělovat se od Vesmíru, jako že jsem já a Vesmír a ten by mi měl plnit nějaká přání, je poněkud infantilní
Když si o sobě člověk myslí, že je sám vesmírem, může to být projevem počínající schizofrenie, která by se mohla vyvinou v nebezpečnou megalomanskou formu, při které ztratí kontakt s realitou a reálností svých přání.
I člověk je součástí vesmíru ať si to myslí nebo ne.
Co ty si představuješ pod pojmem vesmír, že takhle píšeš?
vostalpetr píše:Žádání je vždy vyslyšeno.
...................................
no což o to, vyslyšeno je nejspíš vždycky, otázkou ovšem je,co zdroj s tou prosbou provede, protože ne všechno se nám do puntíku splní.
4/ PRAVDIVOST ZÁMĚRU
tohle je jenom takový dovětek, který je myslím možná na téhle stránce slovním plýtvánímale přesto - mnohým lidem toto také uniká - že totiž je opravdu vyslyšeno právě to, co si přejete, a vesmír reaguje právě na to, co děláte.
jestliže tedy něco děláte "jen tak", aby "aby to nějak vypadalo před druhým", vždycky získáte jenom to, že to "bude nějak vypadat", ale nikoli to, co tím sledujete.
tady bych mohla uvést taky jeden příklad ze života, se kterým jsem se setkala, na kterém se to dá pěkně ilustrovat:
jedna známá vyrůstala v dětství se starší sestrou a jako dítě hodně trpěla tím, že její starší sestřička byla hezčí, oblíbenější, roztomilejší a rozmazlovanější. měla pocit, že ji nemají rádi tak, jako její sestru. takže si - jak už to tak bývá - osvojila mechanismus, jak ostatní "přinutit" k tomu, aby ji měli rádi. vypozorovala, že lidé mají rádi, když se o ně někdo stará, když je k nim člověk milý, roztomile se usmívá, a tak dále, a začala to dělat "TAKÉ TAK", aby se tou roztomilou obdivovanou holčičkou stala ona. osvojila si tuto hru a celý život tak takhle hraje a už si samozřejmě dávno není vědomá toho, že je to jenom hra. a proto by se mohla divit, proč dosud stále nepotkává někoho, kdo ji bude OPRAVDU milovat, ale samozřejmě má zase jenom to, co chce - dává hru, a tudíž jenom hru zpět zase dostává. pokud by si to uvědomila, došlo by pravděpodobně v jejím životě k možná i několik let trvajícímu převratu, ale nakonec by našla to, co hledala jako malá holčička.
Přicházíme tedy k tomuto bodu: Bylo by možné, aby se naše mysl rozevřela , a to beze vší disciplíny, bez přemítání, bez nátlaku, bez vlivu nějaké knihy, učitele anebo vůdce; bylo by možné, aby se rozzářila v lásce, jako se před vámi rozžali západ slunce?
Zdá se mi, že je k tomu absolutně nutné jedno: vášeň bez příčiny - vášeň, kterou nerodí oddanost ani lpění, vášeň, která není pouhý chtíč. Člověk, který neví, co je vášeň, nikdy nepozná lásku, protože láska do něho vstoupí, jen když se vytratí „já".
Mysl, která hledá, není vášnivá a rozevřít se lásce bez hledání je jediný způsob, jak k ní dospět - rozevřít se jí neúmyslně, bez úsilí a bez veškerých zkušeností. Potom zjistíte, že láska nezná čas a že je osobní i neosobní, patří jednomu i mnohému. Je jako květina, k níž lze přivonět anebo ji pominout. Je tu pro každého a pro toho, kdo si dá námahu na ni pohlédnout a s potěšením ji do sebe vdechne. Jestli je jí kdo nablízku nebo ne, znamená pro ni totéž. Je plná vůně, a proto se o ni dělí s každým.
vostalpetr píše:Vono je to všechno napsaný na začátku vlákna od waty ve dvou reakcích,
viewtopic.php?f=22&t=847
včetně toho, že jsme to my sami kdo si ta přání plní,
a je tam taky to, na co upozornuji,
ne všechna přání jsou přání z vašeho programu, proto to také nefuguje to převzaté duchovno, nebot to není individuální program, ale převzatá sračka,
honzam píše:
Konečně nastal obrat směrem vzhůru. Přeji, ať to o svátcích dál stoupá a to rychleji než po malém "+".
arikiran píše:dnešní točení:
ČERNÁ
ČERNÁ
ČERNÁ
ČERNÁ
ČERVENÁ
ČERNÁ
ČERNÁ
ČERVENÁ
ČERNÁ
ČERNÁ
Před točením jsem si řek: ČERNÁ...dnes umřu
a když jsem viděl tu šnuru černých..taxem se vesele zasmál a řekl si, inu bouda, jako už mnohokrát
na druhé straně---vyloučeno to není..koneckonců výsledek 8:2 tady ještě nebyl.....neboli..jo, Ssíla krouží kolem...synchronicity s kupí...čas na Zázraky přichází...
jen to kurva udejchat
honzam píše:87: 2-8-0 ... +++ (14, 11, 1, 1, 0) ... 89,0% / 89,2% / 86,4%
jestliže tedy něco děláte "jen tak", aby "aby to nějak vypadalo před druhým", vždycky získáte jenom to, že to "bude nějak vypadat", ale nikoli to, co tím sledujete.
Nevím, podle mě se dost obtížně posuzuje, kdo to plní a co je převzaté a není.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 59 návštevníků