Alaja píše:?
Zde je ďábelský návod, jak tu dualitu šťastně-útrpné / pravdivě-iluzorní cesty k Bohu-od Boha překonat.
Alaja píše:?
Trini píše:Alaja píše:Trini píše:Zřejmě opatření, aby se nebe nebo peklo nepřeplnilo.
Tak proto umírá předčasně a nevinně tolik lidí - jen aby se to za každou cenu vyrovnalo počtu umrlých hříšníků....
Podle mne nikdo neumírá předčasně nebo nevinně - i když nám to z úhlu našeho pohledu může tak připadat.
Alaja píše:Trini píše:Alaja píše:Tak proto umírá předčasně a nevinně tolik lidí - jen aby se to za každou cenu vyrovnalo počtu umrlých hříšníků....
Podle mne nikdo neumírá předčasně nebo nevinně - i když nám to z úhlu našeho pohledu může tak připadat.
No jo, naplánovali si to v nebi...
....spláchnutí vlnou tsunami, shoření v mrakodrapu, letadlo na cimrcamr....
Alaja píše:Ale já jsem nebyla s Nic ve stejném nebi....takže jsme si tuto debatu nemohly naplánovat......
Trini píše:Alaja píše:Ale já jsem nebyla s Nic ve stejném nebi....takže jsme si tuto debatu nemohly naplánovat......
Ale vždyt' Nic psala, že byla v pekle.
Alaja píše:Trini píše:Alaja píše:Ale já jsem nebyla s Nic ve stejném nebi....takže jsme si tuto debatu nemohly naplánovat......
Ale vždyt' Nic psala, že byla v pekle.
Prý jen na výletě a ještě k tomu bleskově...bylo to rychlejší, než prohlídka hradu ve filmu Kam čert nemůže.....
Trini píše:Podle mne vyprávěla, že byla v pekle, protože obvinovala Boha, že nechává umírat děti.
Alaja píše:Trini píše:Podle mne vyprávěla, že byla v pekle, protože obvinovala Boha, že nechává umírat děti.
![]()
To víš, četly jsme její vyprávění každá někde jinde a někdy jindy.....já si pamatuji mlhavě jen tu verzi z JZ, jak ji JK či PM či kdo, protáhl pekelnými oblastmi, aby viděla, jaké to tam je....
honzam píše:Kdyby Jana konečně přijala za své, že vždycky, když cítí blaho, jinde nějaká jiná bytost kvůli tomu prožívá utrpení a může to být i dítě, pak by se druhým velmi ulevilo.
Alaja píše:honzam píše:Kdyby Jana konečně přijala za své, že vždycky, když cítí blaho, jinde nějaká jiná bytost kvůli tomu prožívá utrpení a může to být i dítě, pak by se druhým velmi ulevilo.
Nebuď na ni zlý...ona si to blaho přece zaslouží, proč ji hned strašit tím, že pro vyrovnání rovnováhy ve světě někdo musí trpět?
honzam píše:Alaja píše:honzam píše:Kdyby Jana konečně přijala za své, že vždycky, když cítí blaho, jinde nějaká jiná bytost kvůli tomu prožívá utrpení a může to být i dítě, pak by se druhým velmi ulevilo.
Nebuď na ni zlý...ona si to blaho přece zaslouží, proč ji hned strašit tím, že pro vyrovnání rovnováhy ve světě někdo musí trpět?
Protože to tak je. Když se Jana raduje, jinde kvůli tomu někdo jiný pláče a může to být i dítě.
Alaja píše:
No, a jak jsi se vlastně dozvěděla o tom jeho chybějícím spojení na cestě Domů? A jsi si jistá, že se to opravdu týkalo toho dotyčného?
Nebo ti tam někde uvnitř mysli naskočilo...ha, on spáchal sebevraždu (na netu to přece psali) , takže nezná cestu Domů...?
honzam píše:Tak to říká zákon o zachování štěstí a utrpení. Za každou bytost směřující do nebe směřuje jiná bytost do pekla.
honzam píše:Kdyby Jana konečně přijala za své, že vždycky, když cítí blaho, jinde nějaká jiná bytost kvůli tomu prožívá utrpení a může to být i dítě, pak by se druhým velmi ulevilo.
Alaja píše:honzam píše:Alaja píše:
Protože to tak je. Když se Jana raduje, jinde kvůli tomu někdo jiný pláče a může to být i dítě.
....![]()
O sladká nevědomosti....
Nic píše:
To spojení...
Nic píše:"
Samotnou mě tohle dost zajímá, jak to vlastně je.
Trini píše:Nic píše:
To spojení...
Bla bla bla...
Alaja píše:honzam píše:Alaja píše:
....![]()
O sladká nevědomosti....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 372 návštevníků