až som dostal ku knihe Kľúč od Joe Vitale... (vystupoval aj v The Secret)
inak podtitul knihy je "Odhaľte tajomstvo zákona príťažlivosti a získate, po čom túžite"
"Kľúč prezrádza psychologické a podvedomé obmedzenia, ktoré nám bránia v naplnení vysnených cieľov a ponúka rady ako seba-sabotujúce faktory prekonať,"
On sám je autorom mnohých kníh, ale táto je naozaj pre každého, kto chce dosiahnuť všetko, čo chce!!!!!!!!
V tejto knihe odhaľuje kľúč k zákonu príťažlivosti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vysvetlím to: pokiaľ je vaše prianie v rozpore s vaším podvedomím, presvedčením, paradigmou, psychologickým blokom (nejakou skúsenosťou, zážitkom, výchovou...)
tak si to prianie sami sabotujete (podvedome odmietate) a to prianie sa nesplní!!!!
V knihe to veľmi dobre vysvetľuje a potom popisuje 10 očitných metód - väčšinu metód popisuje odborník na konkrétnu metódu. A to je super. Na moje doterajšie skúsenosti sú to veľmi ľahké motódy a hlavne fungujú.
Plus je tam BONUS : ako dosiahnuť emocionálnu slobodu...ale to si radšej prečítajte v knihe (určite sa oplatí)
Mňa najviac zaujala metóda EFT... a DOPRUČUJEM si pozrieť video na http://www.youtube.com/watch?v=zZ-7waMq2UY
a pochopíte o čom tu píšem - o čom je kniha - prečo TO nefunguje...
Ja by som túto knihu zaradil medzi "Biblie" zákona príťažlivosti