Spíš je ti podezřelé, když se někdo tahle neprojevuje, třeba ten Pavel, protože to pro tebe není normální.
Zajímavé, že i ten Chaun je z Petra Pavla celý jurodivý
armin píše:Spíš je ti podezřelé, když se někdo tahle neprojevuje, třeba ten Pavel, protože to pro tebe není normální.
Zdeněk píše:armin píše:Spíš je ti podezřelé, když se někdo tahle neprojevuje, třeba ten Pavel, protože to pro tebe není normální.
Ten projev je nacvičený, tak jako u tebe. Zakládáte si na tom, máte s Pavlem stejný typ, vzor chování, který vám imponuje a který se snažíte si osvojit.
Pavel by se bez zákulisní pomoci nikdy prezidentem nestal tak jako ty bys nikdy neobsadil strategickou pozici ve velkém podniku. Oba máte ideologickou, nikoli profesní kvalifikaci. Dříve stačila stranická knížka, teď jí nahradil kolikátý zednářský stupeň?
Jářek píše:Byl jsem kdysi Havlista, (nejsem Pavlista) ještě dlouho za disentu.. Zajímavé že Bondy dva roky předtím tady v Besedě predikoval jeho zvolení. A všichni, co tam byli, si klepali na čelo. Tihle lidé by se neměli stávat prezidenty. Jako by za rok zestárl o deset. Holt... Ale myslím, že taktovku má vždy premiér.
Zdeněk píše:Jářek píše:Byl jsem kdysi Havlista, (nejsem Pavlista) ještě dlouho za disentu.. Zajímavé že Bondy dva roky předtím tady v Besedě predikoval jeho zvolení. A všichni, co tam byli, si klepali na čelo. Tihle lidé by se neměli stávat prezidenty. Jako by za rok zestárl o deset. Holt... Ale myslím, že taktovku má vždy premiér.
Čo bolo to bolo. Ťeraz sú potřebné peníze. Hodně peněz. A profesionální marketink. Ten Amíci umí skvěle. I Kolář do toho všeho dobře zapadá.
Představa, že PePa jedná nezávisle, je humorná. Bude dělat, co se mu řekne.
Potíž je, že si někdy něco vymyslí z vlastní iniciativy. To pak blbě dopadá.
Ale je to úžasné, jak si jsou s arminem podobní.
Zdeněk píše:
armin píše:Zdeněk píše:
A kdo mu to říká, co má dělat?
A proč by ho měl poslouchat?
armin píše:V pořadu Jílkové diskutovali o PP.
A jeden takový mladík řekl.
"Petr Pavel je náš druhý nejhorší prezident hned po Havlovi"
Já to vidím tak, že Petr Pavel je náš druhý nejlepší prezident hned po Havlovi.

armin píše:V pořadu Jílkové diskutovali o PP.
Zdeněk píše:armin píše:V pořadu Jílkové diskutovali o PP.
Jářek píše:On i Bondy, co měl dřív Havla rád, na něj napsal zlou básničku.
Jenže od blázna jeho typu, i když krásného, je to holt ta emocce.
Zdeněk píše:Jářek píše:On i Bondy, co měl dřív Havla rád, na něj napsal zlou básničku.
Jenže od blázna jeho typu, i když krásného, je to holt ta emocce.
https://www.youtube.com/watch?v=_1qqFvEQ42o
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků