Momentálně to vnímám tak: z hlediska Zdroje, z obecného hlediska, je všechno správné, všechno dobré a všechno nějak prospěšné, všechno má smysl...nicméně z osobního hlediska bych neměl nic proti tomu něco rozlišovat za pro mě osobně správné nebo nesprávné, za pro mě osobně dobré nebo špatné...a ještě přesněji, protože to je to, co se za tím dle mě skrývá, ze pro mě osobně žádoucí nebo nežádoucí. Problém trochu nastane, když začneme zbytečně generalizovat, že to co je správné pro mě je správné i pro někoho jiného, nebo nedej bože pro všechny, nebo nebej bože, že bůh to tak vidí správně a nesprávně.

Někdo z nás může vidět jednu věc jako žádoucí a druhý zase tu samou věc jako nežádoucí (a přesně naopak s jinou věcí). Oba tito lidé jsou přitom ale energií Zdroje, která nás podporuje v našich osobních záměrech a ztotožňuje se s nimi. Tj. nevyplývá z toho, že pro Zdroj jsou žádoucí obě tyto věci a nejsou z hlediska Zdroje v protikladech, tj. ten kontrast, z nadhledu, z perspektivy Zdroje, už nemusí být takovým kontrastem?