armin píše:Připadá mi, že v dnešní době - například podle oblíbených zpěváků a textů, které zpívají, že to mužství je dnes jaksi hodně na úpadku.
"Som rád že jsme spolu žili, preťal som si žily"
Kde jsou rytíři, krásní (ne vzhledem) "Muži" ?
Že by to bylo ženskou výchovou chlapců jejímž výsledkem jsou mamánci a slaboši?
Nebo čím to je?
armin píše:Tihle dnešní s těma fousama jako trpaslíci jsou opravdu "osobnosti"
Když není originál, když nedokážu zaujmout tím, jaký opravdu jsem, tak si nechám narůst vousy na trpaslíka
Trini píše:armin píše:Tihle dnešní s těma fousama jako trpaslíci jsou opravdu "osobnosti"
Když není originál, když nedokážu zaujmout tím, jaký opravdu jsem, tak si nechám narůst vousy na trpaslíka
To jsi nějak špatně pochopil. Právě tím, jak vypadá, zaujme ty, o které mu jde, ty, které chce zaujmout. A těm vůbec nejde o to, jaký opravdu je.
Tino píše:Nebo si dotyčný pořídí cokoliv jiného, co - podle jeho vlastní domněnky - mu umožní víc okolí zaujmout.
Alaja píše:Z FB....
Tino píše:Mě zaujal fakt, že v jednotlivých inkarnacích po čase dojde ke změně pohlaví: .
Při posuzování možnosti homosexuality zřejmě záleží na tom, zda se jedná o vyspělou, tzv. starou duši, která zažila mnoho inkarnací jak v mužském tak ženském těle. Taková duše má v OMP dostatek mužských i ženských návyků a nemá problém i po více životech například v mužském těle být v nové inkarnaci v ženském těle heterosexuální. Pokud se jedná o tzv. mladou duši, která byla delší dobu v těle jednoho pohlaví, tak při následné inkarnaci do opačného pohlaví může mít instinktivně pozitivní sexuální vztah ke stejnému pohlaví vzhledem k dlouhodobým návykům obsaženým v OMP. Je možné, ale nemám v této oblasti žádné zkušenosti ani informace, že v případě lehčího stupně homosexuality a zájmu konkrétní osoby, by se homosexualita dala řešit vhodně prováděnou regresní terapií. Je skutečně možné, že při dostatečné míře chápání podstaty a vlastností OMP by se dalo řešit více různých forem životních a zdravotních potíží.
Je vhodné, minimálně v určité fázi života, vědět, jaké jsou naše předchozí inkarnace, co vytvářelo OMP (osobní morfogenetické pole), protože když víme příčiny vzniku určitých návyků - toho co je součástí našeho OMP, tak na nich můžeme podstatně účinněji pracovat a měnit je. Může se jednat o různé bloky na jednotlivých čakrách, fobie či dlouhodobé zdravotní či životní potíže, které byly uloženy do našeho OMP v minulých životech, či přesněji řečeno my jsme si je tam vložili svým jednání a myšlením.
https://www.priznakytransformace.cz/ind ... -inkarnaci
Trini píše:armin píše:Tihle dnešní s těma fousama jako trpaslíci jsou opravdu "osobnosti"
To jsi nějak špatně pochopil. Právě tím, jak vypadá, zaujme ty, o které mu jde, ty, které chce zaujmout. A těm vůbec nejde o to, jaký opravdu je.
armin píše:Trini píše:armin píše:Tihle dnešní s těma fousama jako trpaslíci jsou opravdu "osobnosti"
To je fakt.
Je to způsob stylizace.
My "hypísáci" jsme zase nosili ve své době dlouhé vlasy
armin píše:My "hypísáci" jsme zase nosili ve své době dlouhé vlasy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků