Stav společnosti

Re: Stav společnosti

Příspěvekod Salmo1cz » pát 25. zář 2026 3:53:01

K tomuto směřoval i jeden článek který se vyjadřoval k našim ženám.
Vaše ženy jsou neupravené s kruhy pod očima a vypadají jako cmundy.
Tak jsem jim tam napsal, že naše ženy jsou démanty ovšem fungující jako robocop... práce, děti, manžel. :poklona:
Salmo1cz

Poděkoval: 4
Poděkováno: 9-krát v 9 příspěvcích

Příspěvekod Zdeněk » pát 25. zář 2026 8:17:02

armin píše:
Zdeněk píše:
armin píše:Doufám, že to budeš sledovat a dozvíme se jaká byla útočníkova motivace.

Muž, 31 let, zdravý, bojovný, v EU, nikoli na Ukrajině, kam takové lidi chce EU poslat.
Ale však ony presstitutky ti to nějak vysvětlej.

To zajímá možná tebe, jak ti někdo něco vysvětlí. Mne zajímá - když už si to sem dal, jakou měl motivaci.
Osobně bych to tipnul na nějakou homosexuálně-duchovní frustraci. To se mezi některými kněžími a jejich ovečkami stává.

Zvláště pokud byl Ukrajinec 31 letý, bojovný, zdravý.
Když se to pak ve zneužitém ráno vzbouří, ještě to rozčarování z víry, tak se to někdy v tom šoku takhle může stát.
Nenapadá mne jiný důvod.
Tebe ano?

Ihor M. sloužil v ukrajinské armádě. Má německý a ukrajinský pas a polské pobytové registrační číslo.
Jel z Německa na Ukrajinu, ale neměl polské auto pojištění. Tak mu ho odtáhli. Což je drahá záležitost.

Na místní faře se chtěl najíst a podle svědectví se tam pohyboval sebejistě. Vzhledem k tomu, že je to útočiště ukrajinských uprchlíků, asi už to tam znal.

Podle některých zdrojů prý na faře požádal o finanční pomoc, ale byl odmítnut s odkazem, aby přišel střízlivý.

Už se těšíš na karmu? Kterou jsi navařil sobě i ostatním?
Nepochybuji o tvé ignorantské reakci. Tedy i o tvé mysli.
Zdeněk

Poděkoval: 3
Poděkováno: 23-krát v 23 příspěvcích

Příspěvekod armin » pát 25. zář 2026 8:56:33

Zdeněk píše:
Už se těšíš na karmu? Kterou jsi navařil sobě i ostatním?
Nepochybuji o tvé ignorantské reakci. Tedy i o tvé mysli.

Karmu vaříš pouze sám sobě. Druhým ji nevaříš.
Svoji karmu průběžně sejeme a sklízíme co už uzrálo.
Ra to vidí nějak jinak?

Takže to byl agresivní magor. Dík za doplnění faktů o tom incidentu.
armin

Poděkoval: 48
Poděkováno: 96-krát v 92 příspěvcích

Příspěvekod Zdeněk » pát 25. zář 2026 9:33:02

armin píše:Takže to byl agresivní magor.

Na konci oscarového filmu Zachraňte vojína Ryana zpočátku velice decentní a slušný desátník Upham zastřelí neozbrojeného vzdávajícího se Němce. Tedy spáchá to, proti čemuž na začátku vehementně odporoval.

Válka lidi mění. Bezpochyby změnila Rusy ve vztahu k nám, a nepochybně změnila a ještě i změní Ukrajince ve vztahu k nám, jak naznačuje Vidlák. A zřejmě nikoli k lepšímu.

Nechce se ti přiznat, odpovědnost k dílu? Nechce. Jak asi bude probíhat tvé meziinkarnační zpracování (léčení), jak na ně Ra upozorňuje. A jaké asi pak budou vyvozeny podmínky pro příští inkarnaci. Jen řečnické otázky.
Zdeněk

Příspěvekod armin » pát 25. zář 2026 11:41:40

Zdeněk píše:Nechce se ti přiznat, odpovědnost k dílu? Nechce. Jak asi bude probíhat tvé meziinkarnační zpracování (léčení), jak na ně Ra upozorňuje. A jaké asi pak budou vyvozeny podmínky pro příští inkarnaci. Jen řečnické otázky.

Přeceňuješ můj vliv na světové dění.

S tím masivním válčením a ničením na Ukrajině začal Putin. Ten má podstatně větší vliv na světové dění než já. Toho by ses mohl prostřednictvím Lavrova zeptat. Jak u něj bude probíhat meziinkarnační zpracování. Jestli on nepůjde rovnou do nebe :)
A že by s tou svojí speciální vojenskou operací chtěl přestat, na to to zatím nevypadá.
Nicméně až ta válka skončí, bude to ještě dlouho horor, až se někteří zdivočelí veteráni vrátí domů. Jak Ukrajinci tak Rusové. Jak pro ně, tak pro jejich okolí. U Korejců nevím, jak to probíhá, když se vracejí z války. To nás naštěstí nezasáhne.
armin

Příspěvekod Zdeněk » pát 25. zář 2026 13:52:05

armin píše:Přeceňuješ můj vliv na světové dění.

Všichni jsme vzájemně propojeni, i když si to většina vůbec neuvědomuje. A když jsi duchovní, tvoje odpovědnost exponenciálně roste.

Ty jsi však hlavně zbabělec. Tak jako třeba němečtí starostové z okolí koncentračních táborů, když byli konfrontováni s realitou. Tu konfrontaci pak leckdy neunesli a řešili ji sebevraždou.

Otázkou ovšem je, jak by ses mohl v meziinkarnačním prostoru zabít, když už jsi mrtvej.
Zato budeš mít k dispozici veškerý tento inkarnační materiál, k prostudování, ke konfrontaci. Včetně pocitů všech zúčastněných, v jakémkoli čase.
Tak si tu svoji ignoranci užij.
Zdeněk

Příspěvekod armin » pát 25. zář 2026 14:57:37

Zdeněk píše:
armin píše:Přeceňuješ můj vliv na světové dění.

Všichni jsme vzájemně propojeni, i když si to většina vůbec neuvědomuje. A když jsi duchovní, tvoje odpovědnost exponenciálně roste.

Proto se také snažím jednat a myslet odpovědně. Ani se o to nemusím snažit, to přichází samo s duchovním pokrokem a s tím spojeným širším a objektivnějším rozhledem.

Přijde mi správné se bránit agresi, podporovat a pomáhat těm, co se agresi brání.
Aby na Zemi neplatilo jen právo silnějšího.
armin

Předchozí

Zpět na Úvahy a zamyšlení