armin píše:A co jsi se už naučil? Kromě těch textů RA?
Vidět neviditelné. Což je pro tebe vidění iluze, neb jsi k neviditelným věcem slepý.
Tak jako je barvoslepý slepý k barvám, co je to za konspirační teorie, zelená a modrá jsou přeci úplně stejně šedivé.
Jak jsem někde psal, když jsem narazil na indického fakíra, který ze mě chtěl vylákat peníze. Tak i když mi skutečně vsugeroval číslo, které jsem viděl na papírku (protože ho uhádl), tak jsem mu s úsměvem řekl, že mu přece nic nedám, vždyť jsem mu to říkal předem (naštval mě totiž hned na začátku, když odmítl nabízené mince, že chce jenom papírové bankovky). Byl z toho tak překvapen, že si sedl naprdel (doslova). Zřejmě na to nebyl zvyklý. Tak jsem si sedl vedle něj a ještě si ho chvíli dobíral, že asi tedy není takový guru, jak jsem mu obdivně na začátku říkal.

Nebo Chrystýna. Díky ní jsem objevil, že je to moje fiktivní projekce. Která však otevřela 4. čakru. Byla (jak by řekl Ra) katalyzátorem.
Atpod.
Tyto zkušenosti by ve vyšších dimenzích, kde jsou motivy i myšlenky druhého zřejmé, nebyly možné.
Kdežto ty jsi připláclý na vnější svět, a tak ani nejsi schopen připustit, že by např. mRNA vakcíny mohly být škodlivé. Nebo že budova WT7 spadla řízenou demolicí. A tak podobně.
Jsi si to tu tak nějak v pohodě projebal, a výsledek je ten, že jsi nesklizněschopná entita. Která se potřebné lekce nenaučila a bude opakovat.