Zdeněk píše:Nic píše:Negativní polarita nemůže proniknout tam, kde vládne čistá, bezpodmínečná láska. Tato energie je neslučitelná s kontrolou, manipulací, strachem – tedy s nástroji negativní polarity.
Karla byla oddána "službě ostatním" až k formě jakéhosi mučednictví, a Ra upozorňoval skupinu, ať ji mírní, že to není rozumné. Čili lze předpokládat, že měla srdeční čakru otevřenou, ale přesto byla pod útokem (Ra ji chválil, že je štěstí, že nemá sklon k hysterii), když např. přecházela vozovku, snažil se útočník aby omdlela, resp. o sugesci, že nic nejede, atpod. Měla potíže, ale nakonec to přežila relativně ve zdraví (zato Don ne).
S tím bych souhlasil, že negativní polarita nepůjde proti bezpodmínečné lásce, ale mohla by ji zesílit natolik, že ti vezme, řekněme, duchovní rozum, čili pro okolí budeš blázen, a to už v negativní polarizaci smysl dává.
Je to samozřejmě jen spekulace, ale ty opravdu nechápeš co v duchovních smyslu píšu a nemá smysl argumentovat, protože to prostě nikam nevede. Buď je v tom tvoje lenost ("jakmile bylo dosaženo zeleného paprsku, schopnost entity vstoupit do modrého paprsku je okamžitá a pouze očekává úsilí jednotlivce"), ale to se mi nezdá, nebo je v tom něco jiného.
Zdendo, nejsem odborník na to, co se kde kdy dělo. Všechen ten projev je pořád ještě v dimenzi duality, tím pádem to je snová záležitost.
Věř mi, že jakmile zmizí
iluze oddělenosti, tedy iluze, že jsi oddělen od Zdroje, od Boha, tak to, kým jsi, je absolutně nedotknutelné. S tělem se může dít cokoliv, všechno pomíjivé pomine, ale v jednotě s Bohem nejsi tím, co pomíjí.
Ráda bych Tě uklidnila, že jsi absolutně v bezpečí.
Ale je pravdou, že v iluzi oddělenosti od Boha je možné prožívat cokoliv.
Vlastně v každém okamžiku je možné si vybrat, jestli realizovat Ježíšovo největší přikázání, nebo jít opačným směrem.
Teď v téhle chvíli se za Tebe modlím, abys všem, všemu i sobě všechno odpustil, tím pádem odpouštíš všechno Bohu a můžeš přijmout jeho otevřenou láskyplnou duchovní náruč.
Můžeš to Božství poznávat v Kristýnce, i tahle láska směřuje do jednoty s Bohem. Můžeš to Božství poznávat v kterémkoliv Probuzeném, tahle láska Tě nespoutá, ale osvobozuje. Je jen jedno skutečné Já.