od Monika » pát 26. říj 2012 8:39:37
"51 SYMPTOMŮ SPIRITUÁLNÍHO PROBUZENÍ
1. Změna spánkových vzorců - nervozita, horká chodidla, přerušovaný spánek
Pocit únavy po probuzení a ospalost během dne. Trojitý spánkový vzorec se vyskytuje u mnoha lidí: spíte asi 2-3 hodiny, probudíte se, spíte dalších pár hodin, opět se probudíte, a opět usnete. U některých lidí se návyky mění. Můžete potřebovat méně spánku. Nedávno jsem zažila obrovské energetické vlny proudící do mého těla z korunní čakry. Je to příjemné, ale potom nemohu dlouho usnout.
Rada: Zvykněte si na to. Smiřte se s tím a nebojte se, že nebudete mít dostatek spánku. Budete schopni to přes den zvládnout, pokud se soustředíte jen na to, co právě potřebujete. Můžete požádat své Vyšší já, aby vám poskytlo pauzu a potom jste se v noci dobře vyspali. Když nemůžete hned usnout, využijte to třeba k meditaci, čtěte básně nebo si pište deník. Vaše tělo se novým vzorcům přizpůsobí.
2. Vjemy na hlavě - brnění, svědění, píchání, mravenčení na temeni nebo po páteři
Pocit, že energie vibruje na vrcholu hlavy, jako energetická sprcha, která stříká z hlavy. Také pocit proudící energie korunní čakrou. Může to být zažíváno také jako tlak na vrcholu hlavy, jako by někdo tlačil prsty do středu vaší hlavy. Jak jsem zmínila v bodě 1, zažívala jsem obrovské přílivy energie přes korunu. Dříve jsem cítila tlak, jako by má hlava byla v jemném svěráku. Jeden člověk řekl, že mu vstávaly vlasy a jeho tělo bylo pokryto husí kůží.
Rada: Není to nic znepokojivého. Zažíváte otevírání se korunní čakry. Tento pocit znamená, že se otvíráte příjmu božské energie.
3. Náhlé vlny emocí
Okamžitý nával pláče. Pocit náhlého vzteku nebo smutku, bez nějakého většího impulzu. Nevysvětlitelná deprese. Pak velké štěstí. Emocionální horská dráha. Často dochází k tlaku nebo nahromadění emocí v srdeční čakře - uprostřed hrudi.
Rada: Přijměte své pocity, jak přicházejí a nechte je plynout. Zaměřte se na srdeční čakru a prociťte emoce. Nechte je, ať se rozšíří ven do celého těla, dýchejte zhluboka, z břicha do hrudníku. Nesměrujte své emoce na jiné lidi. Čistíte si minulost. Pokud chcete, aby vám někdo pomohl, řekněte nahlas, že máte v úmyslu uvolnit všechny tyto staré záležitosti a požádejte svou Vyšší moc, aby vám pomohla. Buďte rádi, že vaše tělo uvolňuje tyto emoce a nedrží je uvnitř, kde mohou škodit. Jeden zdroj tvrdí, že deprese souvisí s uvolňováním vztahů s lidmi, prací, atd., které nám a našim frekvencím již neodpovídají. Když cítíme vinu při uvolňování těchto vztahů, deprese nám pomáhá tu bolest léčit.
4. Zdá se, že se vracejí staré „záležitosti“, a lidé (nebo jejich dvojníci), se kterými je potřebujete vyřešit, se objevují ve vašem životě.
Témata na dokončení. Nebo možná potřebujete projít těmito tématy, abyste si uvědomili cenu sebe, hojnosti, kreativity, závislostí atd. A tak se vám objevují v životě zdroje nebo lidé, které potřebujete, aby vám tím pomohli projít.
Rada: Totéž jako u bodu 3. Nenechte se zatáhnout do analýzy těchto témat. Jejich přílišné zkoumání vás prostě vrací zpět do bludných kruhů, a budete do nich stále více zapadat. Sežeňte si profesionální pomoc, pokud potřebujete a projděte tím. Nepokoušejte se jim vyhnout nebo se od nich oddělit. Přijměte, cokoliv přijde, a děkujte, že vám to pomohlo posunout se vpřed. Poděkujte Vyšší moci za to, že vám dala příležitost tyto věci uvolnit. Pamatujte, nechcete, aby tyto problémy uvízly ve vašem těle.
5. Změny váhy
Často přibíráme proto, že mnoho strachů, které jsme potlačili, se nyní vynořuje na povrch, aby byly vyléčeny. Reagujeme tím, že si budujeme obranu. Také se pokoušíme uzemnit se nebo vytvořit polštář proti rostoucím frekvencím v těle.
Rada: Nevzrušujte se, ale prostě to akceptujte jako symptom toho, kde nyní jste na své duchovní cestě. Shodíte nebo přiberete, až budou všechny vaše strachy integrovány. Uvolněte svoji úzkost. Pak pro vás může být snazší zhubnout/přibrat. Cvičte. Před jídlem zkuste toto - posaďte se ke stolu na příjemném místě. Zapalte svíčku. Radujte se z toho, jak je jídlo pěkné. Dejte si svoji dominantní ruku na srdce a jídlu požehnejte. Řekněte svému tělu, že jídlo použijete pro bohatou výživu, ale že jídlo nepoužijete k naplnění svých emocionálních hladů. Pak mávněte rukou nad jídlem zleva doprava a požehnejte mu. Možná si povšimnete, že jídlo je pocitově teplé, i když je studené. Také jsem si povšimla, že když žehnám jídlu, tolik nejím. Další věcí, kterou můžete udělat, je být při jídle přítomný - nedívejte se přitom na televizi, nebo nečtěte."
Naposledy upravil
Monika dne pát 26. říj 2012 9:04:07, celkově upraveno 1