prosím vás, pokud neumíte anglicky aspoň na úrovni A2 pre-intermediate, tak prosím tento topic rovnou zavřete... Není to že bych se chtěl blejsknout že umím anglicky, ale že mne k tomuto topicu dovedla jedna eng nahrávka.
Toto je nahrávka z knihy Psychocybernetics (Psychokybernetika) od Maxwella Maltze.
Je to další kniha k transformaci "nevědomých" "jizev" na duši, sebevědomí, podvědomí atd....
Má 4 minuty je tady:
http://www.ulozto.cz/10159600/maxwell-m ... ack-13-mp3
Tato nahrávka je hořké sousto, je v ní obsažena většina věcí které se lidé vyhýbají, jsou tam zmíněny všechny strachy, "démoni", jizvy které člověk má, a snaží se jim za každou cenu vyhnout.
Víte... když jste na něčem závislí nebo máte nějaký problém... V přívní řadě když půjdete na terapii, tak po analýze vám řeknou co je váš problém. V tu chvíli vás to srazí a cítíte se strašně. Ukážou vám co je váš problém a vás to silně zabolí že to odhalili. Ale teprve teď může začít léčba.
(Na druhou strana když si uvědomím že jsem vědomím, a pokusím se oddělit (neztotožnit s příběhem) jed tam pořád je)
A teď hledám cestu co dál dělat. Jak se zbavit všeho toho jedu a jizev. Zvažuji i možnost jít někam na psychoterapii, prostě už s tím dělat něco, ale efektivně, abych se už pro jednou vyléčil.
Napište mi co by jste dělali vy.

Pokud se toho ale bojíte a chtete se tomu i nadále vyhýbat. Nepiště raději nic, děkuji.