Petr píše:tak jeden host se ptal Bashara.. s tim ze uz pred tim Bashar rikal ze jsou na zemi lide starsi 200let, tak jestli jsou zde i treba lide stari 500let. pak to upresnil, ze by ho tedy zajimalo kdo je zde z lidi nejstarsi. Bashar chvilku ladil a odpovedel, ze nejstarsi zijici clovek (jediny), tak jak v ten moment cetl energii, ma pres 1000let, pak dlouho nic a dalsi jsou pod 500let.
To jen takova zajimavost, kdyz uz ten film je o necem podobnem.I kdyz v tom filmu ten clovek zil aktivne v civilizaci. U tech lidi, ktere Bashar zminoval, rikal, ze se objevuji v huste civilizaci jen vyjimecne, cas od casu, a ze vetsinu casu travi na samote, v malych vesnicich nebo v prirode.
MartinesLuggi píše:Petr píše:tak jeden host se ptal Bashara.. s tim ze uz pred tim Bashar rikal ze jsou na zemi lide starsi 200let, tak jestli jsou zde i treba lide stari 500let. pak to upresnil, ze by ho tedy zajimalo kdo je zde z lidi nejstarsi. Bashar chvilku ladil a odpovedel, ze nejstarsi zijici clovek (jediny), tak jak v ten moment cetl energii, ma pres 1000let, pak dlouho nic a dalsi jsou pod 500let.
To jen takova zajimavost, kdyz uz ten film je o necem podobnem.I kdyz v tom filmu ten clovek zil aktivne v civilizaci. U tech lidi, ktere Bashar zminoval, rikal, ze se objevuji v huste civilizaci jen vyjimecne, cas od casu, a ze vetsinu casu travi na samote, v malych vesnicich nebo v prirode.
Strašně zajímavý až těžko až neuvěřitelný:) ale přece je přirozený cyklus narození------------------smrt, atd. u všeho, živého.
Tak by mě zajímalo jak je to možné -- jestli je to třeba nějakou "chybou" v DNA matici, že se furt nák regeneruje ten člověk, nebo jak je to možný, zajímalo by mě to aji z toho vědeckého hlediska![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PánBů píše:Já nedávno slyšel že telomery se mohou i prodlužovat bohužel už nevim jak a kde to bylo. Koukal jsem na wikipedii ale moc moudrej z toho se svou angličtinou nejsem.
http://en.wikipedia.org/wiki/Telomere
Petr píše:s temi 3kilovymi holografickymi koulemi ve vlasech to muze byt krasny![]()
hezky je kdyz se vedcum neco povede dokazat, neco prozkoumat, ale vira je o tom, ze to zatim nikdo neprokazal, nedokazal a ze verime ze je to mozne. a ja tomu verima casem to mozna budu i vedet
.
Petr píše:pocitam, ze asi nezname vibracni nastaveni kazde te bytosti, ktera tam zahynula.. a asi ani presne nevime kdo a proc tam zustal a kdo a proc odesel..takze toto asi nevyresime
jednou to bude možné.
PánBů píše:jednou to bude možné.
Já chtěl jen dát naději že to že to vědci ještě neobjevili neznamená že to neni možné. A čas bych do toho vůbec nemíchal.Pokud to někdy bylo možné tak to možné je i dnes. A pokud to teprve bude možné tak je to jen otázka času jestli to bude trvat 0,1s, 1s, minutu, rok .... Stačí aby se na to člověk dostatečně zaměřil a překonal rezistenci.
Tak to jsem ráda - já jsem si to myslela, že si to všichni slepci jenom vymýšlí, že jsou slepí, a všechny ty děti v Somálsku si to ve skutečnosti náramně užívají - jinak by přece luskli prsty a překonali rezistenci. A jsem ráda, že žijeme ve světě, kde si každý může během sekundy vysnít vlastní planetu plnou pohledných šestnáctiletých blondýnek nosících mu whiskey nebo ty nanovlákna ve vlasech na ty tříkilové koule, a kde čas není žádnou souřadnicí, která by hrála roli Už to vidím - všude kolem sebe - no ještě že tu nemáme žádnou bídu nebo nějaké nedejbože zákonitosti Tohle je ale krásný příklad. Ukázkový příklad toho, jak to vypadá, když si někdo myslí, že jeho život (tedy jeho "zaměření") začíná a končí s jeho narozením a smrtí. Je to asi hodně pod kůží tato víra, po těch tisíciletích... tak třeba je to tím Jinak vědci objevují jenom věci, které už dávno jsou. Ty, co dříve (ve smyslu tohoto pozemského času) nebyly, ty neobjevují, ale vytváří.
PánBů píše:Už tě možná chápu ty se snažíš brát realitu takovou jaká je a přitom nerozděovat na dobré a špatné neb vše je jedno(tné). Kdežto my abrahámovci říkáme fůůůj ne tohle je ošklivý to my nechcem pojďte se věnovat něčemu hezkému.A proto tolik diskuzí.
Tedy samozřejmě ošklivý neni ten tvůj názor ale něco v realite s čím se neztotožňujem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků